Recenze ze stránky www.vceliamaterskakasicka.sk – bez cenzury, důvěryhodně

Recenziu píšem až po mesiaci, chcela som si nechať dosť času na poctivé odskúšanie.
Včeliu materskú kašičku som si objednala v období, kedy som v dôsledku silných stresov bola často chorá, ochorenia mali silnejší priebeh,dlhšie som sa zotavovala a po chorobách som bývala zoslabnutá. Kašička mi prišla v čase keď som ležala doma so silnou angínou, účinok bol okamžitý, kašička mi prišla poobede takže som si prvú dávku odporúčanú počas choroby dala až večer, výsledok okamžitá úľava od bolesti hrdla a na druhý deň ráno prejavy choroby na 80% ustúpili. Takisto som sa rýchlejšie zotavila a nebola som zoslabnutá ale naopak, pocítila som prílev energie, zvládala som viac vecí a nebola som taká vyčerpaná ako predtým. Takisto sa mi znormalizoval aj spánkový cyklus a upravilo nechutenstvo, ktorými som taktiež trpela po veľmi stresujúcom období. Po začatí užívania včelej kašičky som už chorá nebola.
Čo ma však prekvapilo úplne najviac a vďaka čomu si ma včelia kašička získala- po kyretáži v dôsledku spontánneho potratu som občas mávala v podbrušku bolesti, niekedy zvlášť silné, a aj keď som bola na lekárskom vyšetrení, nezistili mi nič. Zhruba už po týždňovom užívaní materskej kašičky som si všimla, že bolesti v podbrušku značne ustúpili a po mesiaci som ich už nemala vôbec.
Pritom som včeliu kašičku až tak pravidelne neužívala, lebo som niekedy musela cestovať a to je s týmto produktom trošku problém, no výsledky sa dostavili aj tak.
Chcem sa veľmi poďakovať za možnosť zakúpiť si tento produkt, myslím, že kvalitou a cenou je na slovenskom trhu bezkonkurenčný, pre mňa osobne je veľkou výhodou aj to, že je v čistej prírodnej forme. Určite nakúpim opäť a budem odporúčať. Ďakujem:)
Recenzia užívateľa summerica (Liptovský Mikuláš)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2016-11-25

Som velmi spokojna s expresne rychlym dodanim, velmi dobre zabalenym produktom materskej kasicky. Uzivam ju zatial 1 mesiac, vidim uz teraz rozdiel pocas MS, verim ze to je prvy pozitivny krok k uspesnemu tehotenstvu… Obchadzalo ma aj nejake prechladnutie, ktore sa ale nakoniec neprejavilo, verim ze kvoli posilnenej imunite… Mam kasicku este na 1 mesiac lebo som si kupila vacsie balenie, tak verim, ze spozorujem aj ine pozitivne vplyvy.
Recenzia užívateľa hajnika (Nove Zamky)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2016-11-23

Veľmi rýchle dodanie…
Som úplne spokojná s materskou kašičkou.
Mat. kašičku som objednala na podporu plodnosti.
Používam už tretí týždeň a cítim sa oveľa lepšie. Mala som pozit. LH test. Verím, že pri používaní mat. kaš. podarí sa aj otehotnieť. Ďakujem…
M./DS/
Recenzia užívateľa maria (Dunajská Streda)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 50g · 2016-11-23

Dobrý deň, v lete som využívala jedno balenie včelej materskej kašičky a vôbec som neočakávala tak rýchle výsledky. Veľmi mi pomohla s predmenštruačným syndrómom. Už roky som mesiac čo mesiac trpela od ovulácie až do príchodu MS veľkými bolesťami podbruška, prsníkov, pocitmi na vracanie a nič mi nepomáhalo. Od využívania balenia až doteraz sa to viac nezopakovalo a ja mám po problémoch :-). Akurát dnes som objednala ďalších 5 balení pre rodinu tak snáď pomôže aj pri ich problémoch.
Recenzia užívateľa miska33333 (Bytča)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 50g · 2016-11-15

Ako poprve by som sa chcela podakovat za ten Vas VYBORNY PRODUKT 100percentna materska kasicka.Som nadmierne spokojna.Odkedy uzivam odvtedy ma prestala hlava boliet,a som kludnejsia.A co je premna najdolezitejsie,ze hned prvy mesiac som mala ovulaciu bez tabletiek.Takze premna to znamena veeelmi velaaa.Este raz OBROVSKE DAKUJEM. A dufam,ze ked uz nabuduce Vam budem pisat tak Dvomi ciarkami na teste.Dakujem
Recenzia užívateľa Kinga (Okoč)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2016-10-20

Včelie materskú kašičku som si objednala, pretože som o nej počula veľa dobrého. Zatiaľ som užívala iba jedno balenie ale nič negatívne na ňu nemôžem povedať. Dodanie bolo extra rýchle, veľmi spoľahlivý obchod ste. Verím, že veľa ľuďom pomôže s lepšením zdravia 🙂
Recenzia užívateľa nikkooll (Bratislava)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 50g · 2016-09-19

Dobrý deň, kúpila som si materskú kašičku a poctivo ju užívam. Snažíme sa o babatko a musím povedať že možno aj vdaka tomu sa nám konečne podarilo a budeme kompletna rodinka o pár mesiacov.
Objednávala som ju v čase štátneho sviatku a pracovníčka bola veľmi milá a poslala mi kašičku iným sposobom aby sa tomu nič nestalo.
dakujem ešte raz. Anka
Recenzia užívateľa anka (Nováky)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 50g · 2016-08-24

Váš produkt je skutočný životobudič.Užívame ho 3 generácie. Všetci cítime príliv energie. Mladým pomáha aj s koncentráciou a výdržou v náročnom skúškovom období na vysokej škole. Pomáha s kozmetickými problémami v puberte. Reguluje ešte neustálený menštruačný cyklus, resp iné “ ženské“ problémy, spojené aj napr. s nachladnutím. Muži pociťujú nárast pohlavnej sviežosti a celkovej vitality. Mne staršiemu sa ustálil krvný tlak, nepociťujem pri práci takú únavu ako doposiaľ. Nebolia ma tak ani kolená. Manželke zhustli vlasy, nemá výkyvy nálad v menopauze, má badaťeľne rozjasnenú tvár.Bezdetným mladým známym som z nej tiež daroval, čo kedˇ…Potom sa s Vami podelím aj o ich radosť…A pôjdem im za krstného otca…
Recenzia užívateľa Štefan Géczi (Rimavská Sobota)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2016-07-09

Dobrý deň ! Zatiaľ poctivo papám 16 deň , po 13 dňoch užívania som v čase MS nemala konečne po 2 rokoch výsyp na lícach , aj MS bola kratšia . Budem čakať na účinok na cyklus po dlhodobejšom užívaní. Manžel ju začal brať na začiatku prechladnutia a bolestí hrdla a vďaka kašičke po 2 dňoch prestalo bolieť hrdlo , spustili sa hlieny a už nekašle. Takže pokračujeme ďalej 🙂
Recenzia užívateľa mica11 (Pažiť)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2016-06-21

Je to malý zázrak! 🙂 Po 10 mesiacoch neúspešného „snažilkovania“ sa konečne zadarilo. Tehotenský test pozitívny. VMK som obdržala hneď na druhý deň od objednania. Musím pochváliť aj čo sa týka ochoty, platila som prevodom a po poslaní dokladu o úhrade, síce ešte nezrealizovanej, prišla mi VMK na druhý deň!!!
Super, ďakujem veľmi pekne.
Recenzia užívateľa superblond (Borský Mikuláš)
na produkt Čerstvá včelia materská kašička 100g · 2016-06-09

Recenze na včelí mateří kašičku, bez cenzury, důvěryhodně!

Vážený Dydex!
Byla jsem velmi spokojená s produkty, které jsem si objednala. Doručení i komunikace se zákaznickým servisem byly na profesionální úrovni. Objednám si určitě i příště!
Přeji Vám mnoho úspěchů: Szöginé Asztalos Enikő
Recenze uživatele Szöginé Asztalos Enikő (Budapešť) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 50gr – 26.01.2016

Moje 78 letá matka měla před 3 lety mozkovou obrnu, po které byla velmi oslabena, proto jí každoročně od listopadu do března podávám propolis v krémovém medu, aby byla odolná vůči chorobám vyskytujícím se v tomto období. Díky konzumaci tohoto produktu byla v posledních 3 letech odolná vůči jakýmkoliv nemocem a to i přesto, že můj syn byl za tu dobu mnohokrát nemocný. Můj syn a já jsme tehdy ještě neužívali propolis v krémovém medu, protože jsem si nemyslela, že bychom ho potřebovali i my. Avšak nyní ho už užíváme všichni 
Všimla jsem si však, že propolisový krémový med, který jsem objednala v prosinci, měl mnohem hustší složení než propolisový krémový med předtím. Jeho chuť je stejná, jen je tak tvrdý, že zvládnu sotva nabrat lžičkou potřebnou dávku.
Přesto ho doporučuji každému, jako jsem ho doporučila i svým přátelům, protože ho považuji za velmi užitečný.
Recenze uživatele juhaseri (Nýregyháza) na produkt: propolisový krémový med 400gr – 20.01.2016

Od doby, co užívám Vaše produkty, cítím, že je můj organismus silnější a odolnější. Od doby, co užívám čerstvou mateří kašičku, nejsem nemocný a jsem fyzicky aktivnější. Tento produkt doporučuji každému.
Recenze uživatele Sitku István (Zala) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 14.01.2016

S tímto produktem jsem byl velmi spokojen. Pěkné balení a provedení, gratuluji.
Recenze uživatele palika1949 na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 50gr – 13.01.2016

Čerstvou včelí mateří kašičku užívám už přibližně jeden měsíc. Kolem mě bylo několik lidí nemocných, avšak já ne … možná to bylo díky včelí mateřské kašičce. Její chuť není moc dobrá, ale předpokládám, že se s tím nedá nic dělat 
Recenze uživatele zse (Budapešť) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 04.01.2016

Od té doby, co jsem začala užívat čerstvou mateří kašičku, se cítím mnohem svěžejší a vitálnější. Podařilo se mi i předejít onemocnění i přesto, že v mém okolí bylo mnoho nemocných lidí.
Recenze uživatele Rózsa-Tarjáni Mária (Szeged) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 03.01.2016

Dodání bylo rychlé a přesné. Cena za 100gr Čerstvé včelí mateří kašičky byla mnohem výhodnější než na jiných webových stránkách. Balení produktu bylo bezchybné! Příznivé účinky a aktivita účinných látek se výrazně projevily již po dvou týdnech. I v budoucnu si ji budeme s radostí objednávat od Dydexu.
Gábor a Klári
Budapešť
Recenze uživatele Kertvaros61 (Budapešť) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 03.01.2016

Od té doby co užívám propolis, jsem se zbavil rýmy rychleji než před tím, když jsem neužíval propolisovou tinkturu. Mohu ho jen doporučit.
Recenze uživatele vmke78 (Budapešť) na produkt: Propolisová tinktura 50ml – 24.12.2015

Mockrát děkuji za zboží. Je pravda, že na její chuť si nemohu zvyknout, ale doufám, že mi zabere!
Recenze uživatele Eszter (Szászvár) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 50gr – 26.12.2015

Zánět mých kloubů se zlepšil a nyní se pohybuji mnohem snadněji. Tento produkt měl velmi dobré účinky, doufám, že pomůže i ostatním.
Recenze uživatele nyerusayb na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 13.12.2015

Její příchuť je ze začátku neobvyklá, ale po několika dnech užívání jsem s ní neměla žádný problém. O jejím účinku se zatím nemohu vyjádřit, protože jsem teprve na začátku prvního cyklu.
Recenze uživatele vanita81 (Jobaháza) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 30.11.2015

Je docela chutný, ale má mírnou kyselou pachuť, takže ani tento produkt není mým oblíbencem … Mně osobně se nelíbí, že je brutálně hustý.
Recenze uživatele Nyunyetta (Tatabánya) na produkt: Propolisový krémový med 400gr – 30.11.2015

Čerstvou včelí mateří kašičku jsem si nekoupila pro vlastní potřebu, ale pro jednoho člena rodiny, který má bohužel rakovinu prsu. V první řadě jsem tento produkt koupila pro ni na posílení imunity. Takže ji bohužel nemohu posoudit podle vlastních zkušeností.
Recenze uživatele Molnár Rita (Kapuvár) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 28.11.2015

S čistou včelí mateří kašičkou jsem měla velmi pozitivní zkušenosti, jen její chuť byla hnusná! Proto jsem vyzkoušela včelí mateří kašičku v krémovém medu! Pro mě je sice až moc sladká, ale doporučuji ji každému, kdo není schopen konzumovat čistou včelí mateří kašičku kvůli její chuti.
Recenze uživatele kurucz.ilus (Budapešť) na produkt: Včelí mateří kašička v krémovém medu 400gr – 32.11.2015

Čerstvou včelí mateří kašičku jsem začal užívat kvůli problémům s mými klouby.
Recenze uživatele qwer1717 (Budapešť) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 16.11.2015

Můj metabolismus se zrychlil a moje klouby snášejí zátěž mnohem lépe. Včelí mateří kašička se hodí v každé domácnosti.
Recenze uživatele Julianna (Sukorló) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 16.11.2015

Herpes mi zmizel během 2 dnů vnějšího a vnitřního použití. Jindy se mi léčí až 2 týdny.
Recenze uživatele btvaleria (Szeged) na produkt: Propolisová tinktura 50ml – 16.11.2015

Nejlepší produkt cenově a kvalitou na trhu. Dodání je rychlé, přesné a firmě se dá důvěřovat.
Recenze uživatele btvaleria (Szeged) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 16.11.2015

Včelí mateří kašička je velice čistá a čerstvá. Imunitní systém celé naší rodiny je očividně silnější.
Recenze uživatele nyika.janos (Budapešť) na produkt: Čerstvá včelí mateří kašička 100gr – 30.10.2015

Tento produkt je fakt velmi dobrý, zatím mě zachránil před nachlazením a rýmou. Mohu ho jen doporučit ostatním.
Recenze uživatele nyika.janos (Budapešť) na produkt: Propolisová tinktura – 30.10.2015